Skip to main content
x
Taru Helin

Hei,
toivon että äänestät minua näissä kuntavaaleissa!

Nimeni on Taru Helin (os. Mätäsniemi) ja olen syntyjäni tamperelainen. Olen muuttanut lukuisia kertoja perheeni mukana niin ulkomailla kuin kotimaassa. Muutot ovat vahvistaneet haluani kuulua jonnekin, juurtua.

Nyt olemme mieheni kanssa palanneet Ylöjärvelle. Asuin lapsena Viljakkalan perämaassa ja kävin Karhen kansakoulua, nuorena Mutalassa, aikuisena Soppeenmäessä ja nyt Haavistolla. Tunnen siis paikkakuntaa aika hyvin ja halu oppia lisää on suuri.

Olen äiti. Koulutukseltani merkonomi, KED ja vuonna 2017 valmistuin lähihoitajaksi. Työkokemusta olen hankkinut mm rakennusalalta ja asuntomyyjän töistä. Sydän on aina sykkinyt läheisten hyvinvoinnille ja siksi onkin luonnollista, että teen nyt töitä ikäihmisten ja lasten parissa.

Toivon, että annat äänesi minulle kuntavaaleissa. Haluan tehdä työtä ympäristön kehittämisen, ikäihmisten hyvinvoinnin ja lastemme tulevaisuuden eteen. Tulen erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Osaan kuunnella ja ottaa muidenkin mielipiteet huomioon – ja tästä on varmasti hyötyä kuntapolitiikassa.

Turvallinen toimiva tiestö, monipuoliset kulttuuri- ja liikuntapalvelut, ikäihmisten hyvä elämä sekä lasten/nuorten mahdollisuus lähellä oleviin päiväkoteihin ja kouluihin ovat minulle tärkeitä.

Harrastuksiini kuuluvat golf ja mökkeily Sauninjärven rannalla Karhella. Auringonpaisteesta ja puhtaasta luonnosta saa voimaa ja iloa!

Kiitos ajastasi!