Liity meidän joukkoomme!

Kokoomuksen jäseneksi pääset liittymään tällä verkkolomakkeella. Lomakkeella kysytään jäsenyhdistys, johon haluat liittyä. Tutustu ylöjärveläisiin paikallisyhdistyksiimme täällä. Jos olet epävarma, mihin yhdistykseen liittyä, voit olla yhteydessä kunnallisjärjestömme puheenjohtajistoon, jonka yhteystiedot löydät täältä, tai Pirkanmaan Kokoomuksen piiritoimistoon (puh. 040 548 8539). Neuvomme Sinua mielellämme!

Miksi liittyä Kokoomukseen?

Jäsenenä pääset osaksi laajaa verkostoa, jossa voit tutustua muihin samanhenkisiin ihmisiin ja luoda kontakteja eri alojen ammattilaisiin. Tämä voi avata uusia mahdollisuuksia vaikkapa työelämässä, tai voit löytää elinikäisiä ystäviä!

Jäsenenä voit osallistua ja vaikuttaa paikalliseen päätöksentekoon sekä kokoomuksen politiikkaan jopa valtakunnallisesti. Voit osallistua yhdistysten järjestämiin kokouksiin, keskustelutilaisuuksiin, vaalikampanjoihin ja tuoda esiin omia näkemyksiäsi.

Kokoomus järjestää erilaisia koulutustilaisuuksia ja seminaareja, joissa voit kehittää omaa osaamistasi sekä oppia lisää politiikasta ja yhteiskunnallisista asioista. Arvokkaita tietoja ja taitoja voit hyödyntää myös muilla elämänalueilla.

Kokoomuksen jäseneksi liittyminen ei velvoita sinua osallistumaan toimintaan, mutta osallisuuden mahdollisuuksia avautuu runsaasti. Voit oman ajankäyttösi puitteissa joko seurata ajankohtaisia asioita uutiskirjeen välityksellä, kuulua hallitukseen tai jotain siltä väliltä!

Jäsenenä saat myös muita Kokoomuksen tarjoamia etuja, kuten alennuksia tapahtumista sekä jäsenlehden.

Vuosittainen jäsenmaksu koostuu puolueen perusjäsenmaksusta sekä yhdistyskohtaisesta osasta, jonka kukin yhdistys päättää itse. Ylöjärven paikallisyhdistyksissä jäsenmaksu on yhteensä 47-55 euroa vuodessa. Ylöjärven kokoomusnuorten jäsenmaksu on kuitenkin vain 16 euroa vuodessa.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, jossa viestimme ajankohtaisista asioista:

© Kokoomuksen Ylöjärven Kunnallisjärjestö

Puheenjohtaja Karita Jäppinen
karita.jappinen@ylojarvi.fi
050 599 2995